18.4.2019 CESTA NA PYRAMIDY V BOSNĚ – duben 2019

19.03.2019 16:19
Zveme Vás na výlet do údolí bosenských pyramid, jejichž nález přepisuje naše dějiny. Pyramidy se nacházejí poblíž městečka Visoko (30 km od Sarajeva) a objevil je koncem roku 2005 profesor Dr. Samir Osmanagič, Ph.D., který zkoumá pyramidy po celém světě. Stáří pyramid je určené na 30 – 35 tis. let. Nejvyšší pyramida v Egyptě měří 174 metrů. Bosenská pyramida Slunce měří 220 metrů! Druhá největší bosenská pyramida Měsíce měří 190 metrů. Podle výzkumů pyramidy nesloužili jako hrobky, nýbrž jako energetická zařízení. Několik nezávislých měření odborníky z celého světa potvrdilo, že z vrcholu pyramidy Slunce vystupuje paprsek energie v kruhu 4,5 metru – signál na kmitočtu 28 Khz, jež je naprosto ideální frekvence pro člověka v rámci léčení, harmonizace a vzestupu vědomí.

Z vlastní zkušenosti z předchozích cest můžeme potvrdit, že na vrcholku jsme tento paprsek pocítili. Jeho energie působí harmonizačně na stav našich čaker, psychiky, zdraví člověka a pozvedávají úroveň vědomí. Dalším jedinečným místem jsou tunely Ravne, ve kterých jsou naměřeny nevyšší hodnoty negativních iontů a bovisů (působících příznivně a ozdravně na lidský organismus), ideální hodnoty procent kyslíku ve vzduchu (několik stovek až tisíc metrů v tunelech bez vybudovaného odvětrávání je fascinující fakt) a další zajímavosti.

Při průzkumu vlastností stavebních materiálů, ze kterých je pyramidální komplex postaven se zjistilo, že jsou tvrdší než nejtvrdší nám známý beton. V okolí pyramid byly objeveny desítky kilometrů chodeb v různé hloubce. Téměř celou dobu se Samir Osmanagich potýkal s odmítnutím nových, pro historii převratných, ale zároveň měnících faktů, které archeologové a celkově vlády po světě zcela odmítaly.

Přidejte se k naší výpravě a přesvědčte se o harmonizačních, transformačních a léčivých učincích těchto míst na vlastní kůži ve skupině stejně naladěných a inspirativních lidí.

Na cestě navštívíme pyramidu Slunce, Měsíce, Lásky, Draka, ozdravné tunely Ravne a nově vybudovaný harmonizační a energetický komplex Ravne 2, mohylu ve Vratinici a místo s kamennými koulemi (včetně nově objevené největší koule na světě) v Zavidovići. Na těchto enegetických místech bude volný prostor pro každého si zde pobýt, meditovat (skupinové meditace pro zájemce), ochutnat bosenské jídlo a nasát místní atmosféru. V hotelu bude také možnost nechat si námi vyfotit a změřit auru a stav čaker.

Ostatní v odkazech.....